Hei!

Nimeni on Eevastiina Juojärvi. Olen yrittäjä, geronomi ja alanvaihtaja Helsingistä.

Vanhempieni omaishoitajana minulle heräsi sekä kutsumus että palo tarjota asiakaslähtöistä ja läsnäolevaa palvelua oman yrityksen kautta. Valmistuin geronomiksi vuonna 2020 ja perustin ES-Hoiva yrityksen, joka toimii tällä hetkellä Helsingin alueella. ES-Hoiva tarjoaa asiakkailleen palveluita, joita olisin halunnut vanhemmilleni tarjota. Tuotamme asiakkaille räätälöityjä palveluratkaisuja, jotka tuovat helpotusta kotona asumisen tukemiseen.

Yrityksen työntekijät ovat luotettavia ja sosiaalisia. He ovat erilaisia, monipuolisia osaajia ja persoonia – niin kuin asiakkaammekin ovat.

Älä enää epäröi vaan toimi. Soita 044 980 1473, lähetä sähköpostia info@eshoiva.fi tai jätä sivuillamme olevalle yhteydenottolomakkeelle viestisi. Otan yhteyttä mahdollisimman pian ja sovitaan tapaaminen.

Palveluksessanne ES-Hoiva – laadukkaasti läsnä!

 

”Olen työskennellyt muutamia kuukausia ES-Hoivan palveluksessa ja voin rehellisesti sanoa, että tämä on yksi hienoimmista työyhteisöistä missä olen ollut. Olen aina pitänyt merkittävässä roolissa työkavereitani ja esimiestäni, ja ES-Hoivassa molemmat ovat huippuja! Itse työ on myös kivaa ja tykkään, kun saan itse päättää työajoistani.”

– Sini –